Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Băsescu: “Ponta nu a reușit să coopereze nici măcar cu calmul...

Bucureşti: Băsescu: “Ponta nu a reușit să coopereze nici măcar cu calmul domn Iohannis”

DISTRIBUIȚI

138079 – 03072015  – Fostul presedinte Traian Basescu ca in locul lui Klaus Iohannis ar fi pus presiune pe Victor Ponta de a doua zi dupa castigarea alegerilor prezidentiale din 2014, deoarece s-a dovedit ca nu se poate coopera cu premierul.

            „Nu, eu puneam presiune de a doua zi. Pe 17 noiembrie il tocam. Avea populatia in strada, la Universitate se striga Mincinosul! Plagiatorul!. Presedintele Iohannis a mers pe varianta cooperarii institutionale. Dar cu Victor Ponta nu se poate coopera. Iata ca nu a reusit sa coopereze nici macar cu calmul domn Iohannis. S-a dovedit a fi un esec. Ponta nu e cinstit cu nimeni”, a declarat Traian Basescu, vineri, la Gandul Live.

            Intrebat pe ce se bazeaza cand face aceasta afirmatie, Traian Basescu a reamintit cum incerca Victor Ponta „sa puna pe seama CSAT aprobarea contractului de privatizare CFR Marfa”.

            „Am respins sa fac din CSAT un organism care autorizeaza contracte comerciale. A trimis documentele la CSAT si el a plecat in vacanta, exact sa nu aiba nicio raspundere. La fel cum a vrut sa faca la stergerea datoriilor la KazMunaiGaz. S-a dus cu legea in Parlament, care a aprobat-o. Am atacat-o eu la Curtea Constitutionala, ca nu poti da o lege pentru un caz, si Curtea a fost de acord (…) Nu stiu ce angajament a avut de a trebuit sa isi asume Guvernul raspunderea”, a mai declarat fostul presedinte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.