Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Descinderi DIICOT în Gara de Nord

Bucureşti: Descinderi DIICOT în Gara de Nord

DISTRIBUIȚI

 138510 – 21072015 – Procurorii  DIICOT Bucureşti  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog   au desfășurat marţi o acțiune, în zona Gării de Nord, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, specializat în trafic de droguri de risc și mare risc.

            Potrivit unui comunicat al DIICOT, Pe parcursul activităților investigative desfășurate pentru destructurarea grupului infracțional  au fost realizate mai multe acțiuni de prindere în flagrant ai membrilor grupului în timp ce comercializau droguri de risc și mare risc. De asemenea, au fost efectuate descinderi și percheziții domiciliare, cele mai multe în zona Gării de Nord.

            În urma acestor acţiuni au fost ridicate diferite cantităţi de heroină, metadonă și alte mijloace materiale de probă.

            Membrii grupării  acționau preponderent în zona Gării de Nord și a cartierului Grozăvești, liderul grupării  fiind un bărbat în vârstă de 41 ani  care în urma traficului de droguri a obţinut importante sume de bani.

            Procurorii DICOT efectuează cercetări pentru infracțiunile de inițiere, constituire, aderare la un grup organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc.

            Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

            Acţiunea a fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliție din cadrul Poliției Capitalei., BSIJ, IGSU și Politia Locală Sector 1. – PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.