Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: DIICOT cere arestarea lui Florin Hora, ”liderul” oamenilor străzii din Capitală

Bucureşti: DIICOT cere arestarea lui Florin Hora, ”liderul” oamenilor străzii din Capitală

DISTRIBUIȚI

138540 – 22072015  – Șase persoane, printre care Florin Hora, zis Bruce Lee, au fost reținute în urma perchezițiilor care au fost efectuate marți la oamenii fără adăpost din zona Gării de Nord din Capitală.

            În cazul acestora procurorii DIICOT urmează să ceară miercuri Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat.

            Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au făcut marți verificări în canalizarea care face legătura între Gara de Nord şi cartierul Grozăveşti, precum şi la cinci adrese, între care şi o vilă care aparţine lui Florin Hora, cunoscut ca liderul oamenilor străzii din București.

            La percheziții s-au găsit zece săbii, 3.000 lei, 30 de tablouri posibil furate, zece grame de heroină, un laptop, două unităţi de PC, 11 televizore, două DVD-uri, două flexuri, două bormaşini şi două fierăstraie electrice, potrivit anchetatorilor.

            Florin Hora este suspectat că a înfiinţat o grupare de trafic de heroină, metadonă şi ecstasy, formată exclusiv din persoane fără adăpost, care stau în canalele din zona Gării de Nord. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.