Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea: “Demisia lui Ponta nu m-a deranjat, m-a durut”

Bucureşti: Dragnea: “Demisia lui Ponta nu m-a deranjat, m-a durut”

DISTRIBUIȚI

 138470 – 20072015 – Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea si-a nuantat, luni, afirmatiile la adresa premierului Victor Ponta, despre care duminica seara spunea ca „nu mai este foarte stabil”.

            Liviu Dragnea a precizat, dupa ce a iesit de la sedinta coalitiei de guvernare, ca nu l-a deranjat demisia lui Victor Ponta, ci l-a durut.

            „Nu m-a deranjat, m-a durut. Stiu exact ce am zis, pentru ca am proprietatea vorbelor. Pe de alta parte il inteleg si sunt alaturi de el si cu gandul, si cu fapta, asa cum am fost de cinci ani. Nimeni nu si-a dorit ca Ponta sa renunte la functia de presedinte (al PSD – n.r.) „, a declarat coordonatorul politic al partidului, potrivit Ziare.com.

            Acesta a vorbit si despre starea in care se afla Victor Ponta, precizand ca „merge foarte greu” si ca exista „o presiune publica foarte mare” asupra lui.

            „Trebuie sa simta ca familia PSD il sprijina”, a subliniat Dragnea.

            Intrebat daca nu cumva posibila sa candidatura la conducerea PSD ar putea fi considerata tradare, Dragnea a replicat: „Dar ce, daca ar fi sa candidez, candidez eu impotriva lui Ponta? Noi vom ramane prieteni si camarazi asa cum am fost si pana acum”.

            Liviu Dragnea a mentionat ca va anunta marti daca intra in cursa pentru sefia interimara a PSD.

            Comentariile lui Dragnea vin in contextul in care declaratiile sale de duminica seara la adresa lui Victor Ponta au generat reactii dure in randul social-democratilor. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.