Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea despre Ponta: „Nu mi-a picat foarte bine ca a susținut...

Bucureşti: Dragnea despre Ponta: „Nu mi-a picat foarte bine ca a susținut pe altcineva”

DISTRIBUIȚI

138762 – 30072015 – Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, ca nu i-a „picat bine” atunci cand Victor Ponta a sustinut-o pe Rovana Plumb la conducerea partidului.

            „Nu mi-a picat foarte bine ca a sustinut pe altcineva, nu pentru ca m-ar fi afectat la vot. Eu am crezut ca era firesc ca el sa ma sustina pe mine (…) Eu mi-as fi dorit sa ma voteze, pentru a imi justifica mie toata activitatea mea si prietenia mea pentru el in ultimii cinci ani si jumatate”, a spus Dragnea, la Digi24, precizand insa ca a „trecut peste asta”.

            „Poate a avut motivele lui, nu stiu”, a comentat el.

            Intrebat de ce a renuntat Ponta la sefia partidului, Dragnea a afirmat ca poate acesta „a ajuns la concluzia ca nu poate gestiona ambele functii”, de prim ministru si presedinte de partid.

            „Cred ca de acum inainte in PSD nu trebuie sa mai facem asa ceva” deoarece „greutatea e foarte mare”, „este foarte greu sa fii si un prim ministru foarte bun si eficient si sa fii si un presedinte de partid foarte bun si eficiente”, a continuat liderul PSD, apreciind ca a fost o greseala ca si el si Ponta au plecat la guvern, deoarece in acest fel „comunicarea publica a disparut” si „relatia partid guvern s-a transformat intr-o relatie oarecare de subordonare”. Astfel, nu a mai existat „o activitate politica serioasa, o comunicare politica serioasa”, ci s-a facut mai mult „marketing guvernamental”.

            Acum se doreste o „resuscitare a partidului”, prin care „fiecare membru sa isi poata spune punctul de vedere”, „liderii politici sa poata sa aiba puncte de vedere, guvernul sa vina la fiecare sedinta cu cel putin o tema guvernamentala pe care sa o putem discuta in partid” iar „grupurile parlamentare sa aiba o relatie mult mai buna cu ministrii”, a subliniat Liviu Dragnea, apreciind ca acest „echilibru va aduce avantaje si guvernului, Victor Ponta nemaiavand grija partidului”.

            Acesta a spus ca PSD se afla la un „moment de rascruce”, in conditiile in care „s-a incheiat un ciclu politic, iar partidul trebuie sa inteleaga ca „societatea romaneasca a evoluat si evolueaza foarte rapid, in sensul bun”, iar ideea de „stanga actuala e putin diferita de cea din trecut”.

            Pentru a ataca aceste probleme, Dragnea a afirmat ca va propune joi un „plan minimal de actiune si de organizare” prin care PSD sa se „deschida foarte mult”, o atentie foarte mare urmand a fi acordata tinerilor. – PROMPT MEDIA

foto:digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.