Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Există o explicație!

Bucureşti: Există o explicație!

DISTRIBUIȚI

138559 – 23072015 – Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a fost numit consul general, șef al Consulatului General al României în Germania.

            „Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ștefan Voicu se numește consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania”, se precizează într-o informaţie de presă a Guvernului.

            Hotărârea a fost luată în ședința de Guvern de miercuri.

            În cadrul aceleiași ședințe, Mihai Botorog  a fost numit în calitatea de șef al Consulatului General al României la Marsilia, în Franţa.

In urma cu cateva zile, Madalin Voicu afirmase intr-o emisiune tv ca intentioneaza sa se retraga din politica sis a paraseasca PSD, pentru a se dedica altor indeletniciri, fara a preciza despre ce este vorba.

Decizia numirii lui Madalin Voicu intr-un post diplomatic explica, astfel, anuntul misterios pe care il facuse anterior, desi acesta nu lasase sa transpara pasiunea sa pentru diplomatie, cu atat mai mult cu cat este cunoscuta atitutindea lui neconformista adoptata de-a lungul timpului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.