Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Front comun în coaliţie pentru rămânerea lui Ponta în funcţie

Bucureşti: Front comun în coaliţie pentru rămânerea lui Ponta în funcţie

DISTRIBUIȚI

  138303 – 13072015  – Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, la plecarea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca premierul Victor Ponta nu si-a exprimat sub nicio forma intentia de a demisiona din fruntea Guvernului, iar alianta va functiona in continuare.

            „Mergem in continuare in coalitie”, a spus Oprea, adaugand ca lucrurile s-au clarificat in cadrul aliantei, potrivit Hotnews.ro.

            Intrebat daca Ponta si-a exprimat la sedinta intentia de a demisiona din functia de prim-ministru, Oprea a spus: „Sub nicio forma!”

            Si liderul ALDE, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu sunt probleme in coalitie si ca guvernul condus de Victor Ponta are sustinerea in continuare.

            „Nu aveam motive sa fim tensionati. A fost o discutie foarte utila, colegiala in care nu aveam ce sa ne reprosam, decat, cum este firesc dupa o perioada lunga de absenta a premierului, ne-am reunit sa discutam subiectele politice care ne intereseaza”, le-a spus Tariceanu jurnalistilor la finalul sedintei. El a mai spus ca membrii coalitiei vor merge impreuna pana la alegerile parlamentare.

            „Nu are o problema coalitia in sine. Pe de alta parte nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, premierul Ponta are aceasta problema care este evident ca aduce cu o hartuiala dincolo de zona politica, suntem intr-o tara democratica in care vedem ca exista incercari de rasturnare a ordinii. Astazi, cu toti cei care am fost la masa am confirmat ca coalitia va sustine in continuare guvernul condus de Victor Ponta”, a spus presedintele Senatului.

            Intrebat daca se va relua problema salariilor inaltilor demnitari, tema care a generat tenisuni intre Oprea si Ponta, Tariceanu a declarat ca „nu o sa reusim sa combatem coruptia daca oamenii in cele mai inalte functii in stat au salariile pe care le stim cu totii”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.