Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mădălin Voicu: Retragerea lui Victor Ponta nu a fost o surpriză

Bucureşti: Mădălin Voicu: Retragerea lui Victor Ponta nu a fost o surpriză

DISTRIBUIȚI

138325 – 14072015 – Victor Ponta putea sa stea de vorba cu liderii PSD si sa explice momentul pentru care a ales autosuspendarea din functia de presedinte, considera deputatul PSD Madalin Voicu. El crede ca nu este cazul ca Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului.

Madalin Voicu a declarat, la RFI Romania, ca nu l-a surprins retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD.

„Nu, discutiile dateaza inca imediat de dupa alegerile din noiembrie, deci lucrurile nu sunt noi, ca sa spun asa. Exista etape in care dumnealui a dorit sa se retraga, ba chiar sa demisioneze. Probabil ca a surprins ziua de duminica trecuta, cand lucrurile s-au intamplat intempestiv. Dar n-a fost o surpriza, ci mai curand o dorinta de a nu-l lasa sa se suspende din functia de presedinte sau, ma rog, din toate functiile pe care le detine in partid”, a spus deputatul PSD.

„Nu cred ca lucrul asta trebuia sa fie unilateral. Eu cred ca o discutie premergatoare deciziei putea sa aiba loc (…). Domnul Ponta ar fi trebuit nu sa se consulte, pentru ca decizia este unilaterala, dar putea sa stea de vorba si sa explice nu neaparat cauza, cat momentul pentru care a ales autosuspendarea asta”, considera deputatul PSD.

Parlamentarul compara PSD cu un arici: „Acest partid nu e perfect, insa in momentul cand este in situatii delicate, se mobilizeaza foarte bine, e ca un arici, se strange, lucreaza si isi gaseste resursele pentru a se aseza din nou in pozitie de atac, eventual, daca e cazul sau de reglare a situatiei care s-a creat”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.