Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Finanţelor: „Nu e niciun argument logic şi economic de a...

Bucureşti: Ministrul Finanţelor: „Nu e niciun argument logic şi economic de a returna Codul Fiscal, decât politic”

DISTRIBUIȚI

 138432 – 17072015 – Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, într-o declaraţie susţinută la Guvern, că argumentul care a stat la baza deciziei preşedintelui Klaus Iohannis de a trimite înapoi în Parlament Codul Fiscal este unul politic.

            „Nu e niciun argument logic şi economic de a returna Codul Fiscal, decât politic. Am tot analizat şi nu există. Am trimis preşedintelui toate datele de care avea nevoie pentru a avea o imagine clară”, a declarat Teodorovici, potrivit Cotidianul.ro.

            El precizat că l-a întrebat şi vineri dimineaţă, la Cotroceni, pe Iohannis dacă se doreşte o discuţie pe Codul Fiscal, însă nu a primit un răspuns pozitiv.

            „Am rugat şi astăzi, când am fost la ceremonia de învestire a ministrului Transporturilor, dacă se doreşte o discuţie pe Codul Fiscal, nu s-a întâmplat. Mi se pare şi neprofesional să nu existe o discuţie înainte de această decizie cu reprezentanţii Guvernului şi ai Parlamentului”, a mai spus Teodorovici.

            Preşedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, vineri, spre reexaminare, Legea privind Codul fiscal.

            În opinia președintelui, „Codul fiscal poate fi pus în aplicare numai după o riguroasă și temeinică analiză a implicaţiilor întregului set de măsuri fiscale şi bugetare asupra construcţiei bugetului general consolidat, atât pentru anul 2016, cât şi pentru anii următori și numai cu respectarea obligațiilor asumate de România şi a legislaţiei interne referitoare la disciplina financiar-bugetară”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.