Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Justiţiei: Victor Ponta va merge “cu siguranţă” la DNA

Bucureşti: Ministrul Justiţiei: Victor Ponta va merge “cu siguranţă” la DNA

DISTRIBUIȚI

138188 – 08072015  – Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc (PSD), s-a aratat bucuros, miercuri, la aflarea vestii ca premierul Ponta s-a intors in tara, dupa mai bine de trei saptamani de absenta. Ministrul a precizat ca nu stie cand va merge Victor Ponta la DNA pentru audieri, „dar cu siguranta va merge”, potrivit Ziare.com.

            „Am vazut pe fluxurile de stiri ca s-a intors, nu pot decat sa ma bucur de acest lucru”, a declarat ministrul Justitiei, miercuri, la iesirea din sediul CSM, precizand inca o data ca el nu crede ca premierul are motive sa isi dea demisia.

            Intrebat de jurnalisti daca Victor Ponta se va prezenta la DNA pentru audieri in dosarul Turceni-Rovinari, in care a fost pus sub urmarire penala, Robert Cazanciuc a spus: „E o chestiune pe care o discuta impreuna cu avocatul. Nu stiu cand va merge, dar cu siguranta va merge”.

            Premierul Victor Ponta a revenit, miercuri, in tara, pe neasteptate, la fel cum a si plecat in data de 12 iunie, cand a mers mai intai la Baku, la deschiderea Jocurilor Europene, iar apoi in Turcia, pentru a se opera la genunchi.

            Pe tot parcursul acestei perioade, avocata lui Victor Ponta a mers de mai multe ori la DNA, cel mai probabil pentru a prezenta documente care sa ateste ca premierul are o problema medicala si nu poate veni la audieri. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.