Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Parlamentul se reuneşte la 24 august pentru Codul Fiscal

Bucureşti: Parlamentul se reuneşte la 24 august pentru Codul Fiscal

DISTRIBUIȚI

138666 – 27072015 –  Parlamentul a decis să convoace o sesiune extraordinară pentru a discuta despre Codul Fiscal, retrimis de președintele Klaus Iohannis spre reexaminare, transmite Digi24.

            Senatorii și deputații se vor întoarce astfel din vacanță în zilele de 24-26 august pentru eventualele modificări pe care să le adopte la Codul Fiscal.

            Victor Ponta a anunțat, după refuzul președintelui de a adopta Codul Fiscal în actuala formă, că unele măsuri ar putea fi făcute prin ordonanță de urgență sau prin asumarea răspunderii.

            Una din măsurile cele mai discutate din noul Cod Fiscal este reducerea TVA. Mugur Isărescu și Klaus Iohannis au criticat vehement această măsură. De altfel, economiștii spun că o reducere a taxei pe valoare adăugată ar conduce la un deficit bugetar dublu față de cel asumat inițial, dar și la dezechilibre economice.

            Executivul a vrut să scadă contribuţiile sociale în proiectul noului Cod fiscal, dar a renunţat la această idee, a dezvăluit ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Are, însă, în vedere o asemenea măsură pentru un viitor nu chiar îndepărtat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.