Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta, criticat de Năstase

Bucureşti: Ponta, criticat de Năstase

DISTRIBUIȚI

138624– 24072015 – Victor Ponta este criticat chiar de Adrian Năstase, cel despre care a spus că i-a fost mentor. Într-o postare pe blog, fostul premier Adrian Năstase afirmă că victoria lui Liviu Dragnea era de aşteptat, în contextul în care Victor Ponta a pus partidul pe locul doi, după activitatea guvernamentală.

            „A fost un vot împotriva unui mod de a face politică în partid”, scrie Adrian Năstase, care îi reproşează lui Victor Ponta că a făcut prea multe compromisuri şi alegeri în interes personal, care au culminat cu pierderea prezidenţialelor.

În ceea ce îl priveşte pe Liviu Dragnea, fostul premier este de părere că, în ciuda vulnerabilităţilor pe care le are, acesta va fi capabil să reformeze PSD-ul.

            „A fost un vot împotriva unui anumit mod de a face politică de partid. Victor Ponta s-a concentrat pe activitatea de guvernare şi a ignorat activitatea de partid. (…) Succesiunea de compromisuri, coabitări, uniuni personale, deplasarea spre centru (sub imperiul guvernării), fără corecţii ideologice, pierderea sentimentului de solidaritate, pierderea alegerilor prezidenţiale, numirile guvernamentale fără o consultare în partid (…) au fost doar câteva din motivele pentru care membrii CEx au votat pentru Dragnea. Sigur că Dragnea are o serie de vulnerabilităţi. El reprezintă însă o şansă de a schimba abordarea partidului, de a o dinamiza”, a scris Adrian Năstase. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.