Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta, greu de repus în funcție

București: Ponta, greu de repus în funcție

DISTRIBUIȚI

 138070 – 03072015  – Premierul interimar Gabriel Oprea a încercat să negocieze pentru Victor Ponta cu președintele Klaus Iohannis, însă șeful statului nu vrea să accepte nimic din partea PSD, au declarat surse politice din Opoziție pentru stiripesurse.ro. Victor Ponta ar lua în calcul demisia din fruntea Guvernului imediat după ce se întoarce din Turcia, variantă care se vehiculează de mai multe zile în presa centrală.

Varianta propusă de PSD către Cotroceni ar putea sa fie, în această variantă, nominalizarea ca premier a Rovanei Plumb, spun surse din PSD, însă președintele nu acceptă nicio discuție pe tema asta, cel puțin în acest moment.

Într-o eventuală demisie a lui Victor Ponta, Klaus Iohannis îl va propune premier pe Cătălin Predoiu, în ciuda majorității ostile din Parlament, asul din mâneca președintelui fiind acela ca parlamentarii nu vor accepta alegeri anticipate cu un an înainte de alegerile la termen.

De asemenea, la întoarcere, Iohannis va cere o expertiză medicală înainte de eventuala repunere în funcție, prin decret prezidențial, a lui Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.