Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta intră în concediu

Bucureşti: Premierul Ponta intră în concediu

DISTRIBUIȚI

 138708 – 28072015 –  Premierul Victor Ponta intră de miercuri în concediu. Atribuţiile sale vor fi preluate de vicepremierul Gabriel Oprea, informează RTV.

            Premierul Victor Ponta va pleca miercuri diminineaţă în Turcia şi nu este exclus să fie supus unei noi operaţii la genunchi. După aceea premierul va pleca în vacanţă pentru aproximativ trei săptămâni.

            În perioada 29 iulie – 16 august, cât va lipsi Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, care anunţase încă de luni la şedinţa Coaliţiei că nu-şi ia vacanţă, va conduce Guvernul.

            Premierul Victor Ponta a precizat, săptămâna trecută, că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

            “E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută”, a spus premierul.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.