Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis, de acord cu mărirea salariilor pentru miniştri

Bucureşti: Preşedintele Iohannis, de acord cu mărirea salariilor pentru miniştri

DISTRIBUIȚI

138190 – 08072015  – Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că „intenţia GuvernuluI” de a majora salariile miniştrilor este „înţeleaptă, cu bătaie lungă” şi se poate încadra la categoria „prevenirea corupţiei”.

            Întrebat ce părere are despre intenţia Guvernului de a mări salariile miniştrilor prin ordonanţă, Klaus Iohannis a spus că i se pare o intenţie înţeleaptă, având în vedere că salariul unui demnitar reflectă poziţia acestuia în stat, potrivit Gandul.info.

            „Există o intenţie a Guvernului de a creste salariile miniştrilor. Mi se pare o intenţie înţeleaptă, cu bătaie lungă. Eu cred că putem să încadrăm această intenţie la categoria prevenirea corupţie. Până la urmă este un lucru destul de evident că remuneraţia unui demnitar reflectă într-o măsură rezonabilă poziţia în stat”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

            „Ştiu că miniştrii, de foarte multe ori, sunt în situaţia ca în propriul minister, un număr mare de funcţionari să aibă o remuneraţie considerabil mai mare decât ministrul, lucru care sigur nu poate fi o soluţie. Cred, de asemenea, că din raţiuni pur populiste nu s-a rezolvat până acum această chestiune”, a mai spus preşedintele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.