Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Previzibil

Bucureşti: Previzibil

DISTRIBUIȚI

SMC_Ponta138605 – 24072015 – Premierul Victor Ponta a confirmat, joi seara, ca s-ar putea opera din nou la genunchi in Turcia. Intr-o interventie telefonica la RTV, Ponta a spus ca, in urma controlului medical, ar avea nevoie de o noua interventie la menisc, iar locul sau ar urma sa fie ocupat, si de aceasta data, de vicepremierul Gabriel Oprea.

            „E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi. Nu e asa de grav ca data trecuta. E una mai simpla, de data asta. O sa lipsesc doar cateva zile, iar Gabriel Oprea o sa-mi tina locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie”, a declarat Victor Ponta.

            Anterior, in presa aparuse informatia ca Victor Ponta ar avea nevoie de o noua interventie la menisc si ca Gabriel Oprea ar putea fi desemnat din nou premier interimar.

            Victor Ponta a plecat din tara pe 13 iunie, imediat dupa ce in Parlament a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost surprins la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, in spatele presedintelui rus Vladimir Putin.

            Fara sa anunte oficial nimic, prim-ministrul a plecat de la Baku la Istanbul, unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Ulterior, el a preferat ca si perioada de recuperare sa o petreaca tot in Turcia. Timp de trei saptamani, premier interimar a fost liderul UNPR, Gabriel Oprea.

            La 8 iulie, Victor Ponta s-a intors in tara la fel cum a plecat: fara sa anunte pe nimeni. A aparut in carje pe scarile Palatului Victoria, cu perciuni, barba si mustata. In aceeasi zi i-a transmis presedintelui Iohannis ca se afla din nou in posibilitatea de a-si exercita functia de premier.

            Victor Ponta a fost din nou plecat luni pentru un nou control medical in Turcia dupa interventia chirurgicala suferita la genunchi.

Anterior, conform reglementărilor Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in data de 9 iulie, medicii Spitalului Militar ”Carol Davila” din București au evaluat starea de sanatate a premierului Victor Ponta, constatand o ”evoluţie post-operatorie favorabilă, recuperarea pacientului decurgând în parametrii normali”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.