Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rezultate excelente la Bac în liceele militare

Bucureşti: Rezultate excelente la Bac în liceele militare

DISTRIBUIȚI

138185 – 08072015  – Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a transmis un mesaj de felicitare absolvenţilor celor trei colegii naţionale militare, profesorilor şi instructorilor acestora,  pentru rezultatele remarcabile obţinute la examenul naţional de Bacalaureat.

            În acest context, ministrul Duşa a subliniat că performanţa obţinută şi anul acesta de către adolescenţii în uniformă şi dascălii lor evidenţiază calitatea învăţământului militar liceal.

            “Titlurile de şcoală europeană obţinute, în ultimii ani, de către colegiile noastre militare arată că aceste instituţii de învăţământ au făcut pasul către exigenţele secolului XXI, iar absolvenţii, formaţi la asemenea standarde, vor fi, cu siguranţă, parte a elitelor care îşi vor pune amprenta asupra evoluţiei societăţii noastre în viitorul apropiat”, a evidenţiat ministrul Apărării Naţionale în mesaj.

            Cei 316 absolvenţi care au promovat Bacalaureatul în colegiile naţionale militare au obţinut 104 note de 10 la disciplinele din structura examenului, mediile generale fiind de 9,10 la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, 9,01 la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, respectiv 8,82 la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, iar ratele de promovare de 100% la instituţiile din Alba Iulia şi Breaza şi de 99% la cea din Câmpulung Moldovenesc, se precizează într-un comunicat al MApN. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.