Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rovana Plumb: Politica lui Klaus Iohannis este la fel cu politica...

Bucureşti: Rovana Plumb: Politica lui Klaus Iohannis este la fel cu politica lui Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

138024 – 02072015  – Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat miercuri, să partidul pe care îl conduce nu are de dat explicații în urma votului din Parlament cu privire la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe. PSD și-a respectat decizia luată, afirmă Rovana Plumb.

”PSD nu are nimic de explicat în legătură cu votul pentru șefia SIE. Ne-am respectat decizia. Cei care au ceva de explicat sunt cei care l-au propus și s-au bucurat ieri (marți – n.r.) pentru alegerea sa. Domnul președinte Klaus Iohannis a făcut propunerea de o maniera care ne amintește de fostul președinte. Alina Gorghiu s-a bucurat ieri ca atunci când era ales Emil Boc. Le urez succes în a explica cum aceasta este o politică diferită de cea a fostului președinte”, a declarat liderul interimar al social-democraților.

Rovana Plumb a mai precizat că în cadrul coaliției de guvernare colaborarea este foarte bună

”Colaborarea în coaliția de guvernare merge foarte bine pe teme de interes pentru cetățeni”, a spus președintele interimar al PSD.

Referitor la data în care premierul Victor Ponta se va întoarce în țară, Rovana Plumb a precizat că doar medicii sunt în măsură să ia această decizie.

”Doar medicii pot decide când domnul președinte și premier Victor Ponta se întoarce în țară”, a precizat Rovana Plumb. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.