Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rovana Plumb: Victor Ponta este vicepreşedinte al PSD

Bucureşti: Rovana Plumb: Victor Ponta este vicepreşedinte al PSD

DISTRIBUIȚI

 138668 – 27072015 – Premierul Victor Ponta, care a anunțat acum două săptămâni că rămâne simplu membru PSD, este vicepreședinte al partidului, potrivit explicațiilor oferite de Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD.

            „El, în calitatea prim-ministru al României, este vicepreședinte al partidului și participă la toate întâlnirile politice pe care le avem”, a explicat Rovana Plumb, potrivit România Liberă.

            Rovana Plumb a făcut trimitere în acest fel, la un articol din statutul PSD potrivit căruia primul-ministru și președinții celor două Camere, care sunt membri PSD, precum și liderii grupurilor parlamentare ale PSD sunt membri de drept ai Biroului Permanent Național, fiindu-le asimilată funcția de vicepreședinte.

            Rovana Plumb a făcut aceste precizări pentru a argumenta faptul că Victor Ponta nu va pleca din echipa de conducere a PSD.

            „PSD trece printr-o perioadă grea, e firesc și normal să existe preocupare, îngrijorare, dar am trecut de multe ori prin aceste momente grele și de fiecare dată răspunsul nostru a fost de unitate și solidaritate. Ponta știe cel mai bine ce are de făcut, nu pleacă din echipa de conducere a PSD”, a spus Plumb. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.