Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şefa CNA, trimisă în judecată

Bucureşti: Şefa CNA, trimisă în judecată

DISTRIBUIȚI

138080 – 03072015  – Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

            În acelaşi dosar, au mai fost trimişi în judecată fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fostul primar de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi Narcisa Iorga, membru al CNA.

            Potrivit unui cominicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cei patru sunt acuzaţi că ar fi făcut demersuri şi şi-ar fi exercitat influenţa pentru a-i determina pe funcţionarii din CNA ca instituţia să revină asupra deciziei prin care a fost retrasă licenţa pentru postul Giga TV, controlat de Gheorghe Ştefan.

            Şefa CNA mai este acuzată că a instigat la întocmirea mai multor sesizări cu date nereale, în vederea înregistrării unor lucrări ce au intrat în analiza plenului CNA şi care au fost soluţionate prin sancţionarea a 11 posturi de televiziune, care ar fi fost prejudiciate astfel cu aproximativ 2,3 milioane lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.