Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ştampila, desfiinţată prin ordonanţă a Guvernului

Bucureşti: Ştampila, desfiinţată prin ordonanţă a Guvernului

DISTRIBUIȚI

138359 – 15072015  – Premierul Victor Ponta considera ca actul normativ privind desfiintarea stampilei este o „ordonanta istorica”.     „Azi avem ordonanta simpla. Simpla, dar istorica. Domnule ministru Teodorovici (ministrul Finantelor – n. r.), azi desfiintam stampila? Jurati ca asa este(…) Chiar este o ordonanta istorica. Nu stiu cum va arata Romania fara stampile, dar va arata cu siguranta mai bine cu cat mai multa comunicare informatizata”, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul seditei de Guvern de miercuri.

            Potrivit unui proiect publicat de Ministerul de Finante, facturile si celelalte documente oficiale nu vor mai fi insotite de stampila unitatii emitente, pentru a carei lipsa de multe ori erai intors din drum de la ghiseele administratiei locale.

            „S-a reglementat eliminarea obligativitatii aplicarii stampilei atat a declaratiilor, cererilor si altor documentele depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat (…).Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea”, se arata in nota de fundamentare a ordonantei propuse spre aprobare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.