Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Udrea despre Ponta: “Îi mai dau câteva zile”

Bucureşti: Udrea despre Ponta: “Îi mai dau câteva zile”

DISTRIBUIȚI

138326 – 14072015 – Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a spus, marti dimineata, ca ii mai da cateva zile lui Victor Ponta „pana va pierde si functia de premier”, dupa ce acesta s-a autosuspendat din functia de presedinte al PSD.

            „Nu inteleg de ce a stat trei saptamani plecat din tara, daca s-a intors cu aceasta solutie, de a-si da demisia din functia de presedinte de partid, dar sa ramana premier. Ca are un consultant slab, ca nu gaseste niciodata solutiile potrivite, e evident. Altfel era presedinte azi”, a declarat Udrea, la plecarea de la Sectia 2 de Politie a Capitalei, unde s-a prezentat ca parte a masurii controlului judiciar dispus in cazul sau, potrivit Ziare.com.

            Totodata, comentand decizia lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functia de presedinte al PSD, Udrea a spus: „Mi se pare proasta solutia sa demisioneze”.

            „Incearca o salvare personala, asa cum a incercat mereu. Din pacate, ocupa un loc important in Romania si ar fi putut sa faca mult mai mult pentru tara. El alege sa se salveze pe el insusi. Ii mai dau cateva zile pana va pierde si functia de premier”, a mai declarat deputatul PMP.

            Victor Ponta a anuntat, duminica seara, pe Facebook, ca se autosuspenda din functia de presedinte al PSD, ramanand simplu membru de partid si premier. Ponta a luat decizia ceruta insistent de Opozitie, dar totusi neasteptata, din cauza ca este cercetat penal de DNA.

            De asemenea, luni dimineata, premierul a fost inculpat oficial de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat si senatorul PSD Dan Sova. In plus, anunta DNA, procurorii au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile ce apartin inculpatului Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.