Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vizită la românii din Italia

București: Vizită la românii din Italia

DISTRIBUIȚI

138611 – 24072015 – În perioada 24-27 iulie, o delegație a Departamentului pentru Problemele Românilor de Pretutindeni, condusă de ministrul Angel Tîlvăr, se va afla în Italia, la Roma, anunță portalul Timp Românesc. Vor avea loc întâlniri cu înalți responsabili din domeniul politicilor sociale din cadrul municipalității orașului Roma, dar și cu înalți responsabili din domeniul politicilor de asigurare a egalității de șanse din cadrul guvernului italian.

Întâlnirea cu reprezentanții românilor din mediul asociativ, clerului și mass-media de limba română, care va avea loc chiar în prima zi a vizitei, la Accademia di Romania din Roma, din Piazza Jose de San Martin nr. 1, include și o componentă specială, cu oameni de afaceri români din Italia.

Vizita se înscrie în preocuparea permanentă a părții române de a obține informații cu privire la comunitatea românească din Italia, de a-i sprijini eforturile depuse în direcția integrării, de a urmări și de a depune eforturi pentru respectarea drepturilor pe care românii le au ca cetățeni europeni.

Aceasta este ce-a de-a doua vizită pe care ministrul Angel Tîlvăr o face, de la preluarea mandatului, românilor din Italia, precedenta având loc la sfârșitul lunii februarie, în regiunea Catania. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.