Acasă Vest Caras-Severin Caraş Severin: Primarul şi secretarul Primăriei Băile Herculane, în arest la domiciliu

Caraş Severin: Primarul şi secretarul Primăriei Băile Herculane, în arest la domiciliu

DISTRIBUIȚI

 138672 – 27072015 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus, la data de 24 iulie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de primarul oraşului Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi pe secretarul Primăriei Băile Herculane, Aurelia Dumitrache, complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

            Prin ordonanţa din aceeaşi dată s-a dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore. Ei au fost prezentaţi ulterior la Tribunalul Caraş-Severin care a dispus măsura arestului la domiciliu faţă de cei doi, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

            În referatul cu propunere de arestare întocmit de procurori s-a reţinut că primarul şi secretarul Primăriei Băile Herculane au înstrăinat, la preţuri subevaluate şi fără respectarea prevederilor legale, mai multe imobile aparţinând oraşului Băile Herculane.

            La data de 24 iulie 2015, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Caraş-Severin şi Mehedinţi, cu sprijinul jandarmilor şi sub coordonarea procurorilor, au efectuat zece percheziţii la sediul Primăriei Băile Herculane, la sediile unor societăţi comerciale, precum şi la domiciliile unor persoane fizice din judeţul Caraş-Severin şi din Bucureşti. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.