Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Flagrant delict în mare

Constanţa: Flagrant delict în mare

DISTRIBUIȚI

138620– 24072015 – Un ofiter de politie judiciara din Constanta, care a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea 3.000 de euro de la un denuntator ca sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Pentru a scăpa de anchetatori, polițistul a sărit în mare, din barca in care se afla, potrivit Hotnews.ro.

            Joi, in jurul orelor 17.00, subcomisarul de politie Laurentiu Marin Dobre s-a intalnit cu denuntatorul in Portul Tomis din Constanta, pentru a primi de la acesta cei 3.000 de euro, procurorii organizand un flagrant.

            In momentul in care procurorii anticoruptie au intervenit, Dobre se afla intr-o barca si a incercat sa scape sarind in mare. El a fost, insa, prins, iar procurorii au dispus retinerea acestuia, pentru luare de mita.

            Laurentiu Marin Dobre, subcomisar de politie la Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta – Serviciul de Investigatii Criminale, i-ar fi pretins, in 29 iunie, unui barbat 3.000 de euro pentru ca, in exercitarea atributiilor de cercetare penala, sa nu dispuna inceperea urmaririi penale impotriva acestuia in dosarul in care este cercetat chiar de politist.

            In plus, Dobre i-ar fi promis denuntatorului ca in schimbul banilor va dispune restituirea bunurilor care au fost ridicate in urma perchezitiei facute in luna aprilie la locuinta acestuia din urma.

            Ulterior, in 16 iulie, barbatul a fost abordat din nou de ofiterul de politie judiciara, care i-ar fi cerut, inca o data, cei 3.000 de euro, in acelasi scop.

            Pentru primirea banilor, Dobre a stabilit ca termen limita data de 20 iulie si ulterior 23 iulie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.