Acasă Politic Dolj: Băut la volan, a tot insistat până s-a ales şi cu...

Dolj: Băut la volan, a tot insistat până s-a ales şi cu dosar penal pentru dare de mită

DISTRIBUIȚI

138662 – 27072015 –  Ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, sub coordonarea unui procuror şi în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, au organizat şi realizat, în noaptea de 26/27 iulie 2015, prinderea în flagrant a unui bărbat când oferea 5.000 lei unui echipaj format din trei agenţi de poliţie din Craiova, pentru a nu-i întocmi acte de cercetare penală după ce fusese depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

            În noaptea de 26/27 iulie 2015, IPJ Dolj a sesizat SJA Dolj că unui echipaj format din trei agenţi de poliţie i s-a oferit, în mod repetat, suma de 5.000 lei de către conducătorul auto menţionat anterior, acesta fiind depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,52 la mie în aerul expirat, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

            Poliţiştii au refuzat categoric ofertă şi, întrucât bărbatul insista cu oferirea banilor, s-a dispus organizarea prinderii în flagrant.

            Bărbatul a fost prins imediat după ce a oferit cei 5.000 lei, rugându-i pe agenţii de poliţie să nu înregistreze dosarul penal întocmit pe numele său.

            El a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor pentru dare de mită. În urma probelor administrate, procurorul de caz a dispus reţinerea lui pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.