Acasă Politic Dolj: Între rezervoare

Dolj: Între rezervoare

DISTRIBUIȚI

 138093 – 03072015  – Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat, judeţul Dolj, au depistat noaptea trecută trei migranţi, printre care şi un minor de 12 ani, care au încercat să intre ilegal în ţară ascunşi sub un camion, între rezervoarele de combustibil.   În data de 3 iulie 2015, în jurul orei 0.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion Mercedes, un cetăţean turc, în vârstă de 48 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, caise din Turcia pentru Germania.

            La verificarea amănunţită a camionului, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunse, între rezervoarele de combustibil de sub autocamion, trei persoane de sex masculin.

            În cadrul primelor verificări, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 12 şi 29 de ani. Migranţii au declarat că au plecat din ţara de origine în urmă cu câteva zile, pe ruta Siria-Turcia-Bulgaria, ascunzându-se sub camionul în cauză într-o parcare în Bulgaria, cu ajutorul unui taximetrist, fără ca şoferul să observe. Ei au mai declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.