Acasă Sud Giurgiu Dumitru BEIANU, dezamorsează bombele legate de împroprietărirea sa cu … o stradă!!!

Dumitru BEIANU, dezamorsează bombele legate de împroprietărirea sa cu … o stradă!!!

DISTRIBUIȚI

9921_beianu_pnlÎn cadrul ultimei conferințe săptămânale de presă a PNL copreședintele Organizației județene Giurgiu, Dumitru Beianu, a ținut printre altele să lămurească și așa zisele ”bombe” aruncate în cadrul unei emisiuni de la B1Tv, dar și într-o oarecare parte a presei locale on line, legate de împropietărirea sa cu o stradă.

”Aflu și eu din ultimul episod al unei emisiuni de la B1Tv că după nu știu câți ani sunt propietarul unei străzi din Municipiul Giurgiu, fiind primul baron din țară împropietărit cu o stradă! N-am văzut în viața mea, a declarat Dumitru Beianu vineri 24 iulie, aberații mai mari ca în acea emisiune, continuate, apoi și într-o parte a presei locale! Intrarea stradală la care se face referire a făcut parte dintr-o proprietate vândută la doi participanți: Clinica Medicală SANTE și eu. Clinica a obligat propietarul să cedeze acea parte de teren, și nu eu! Terenul respectiv, de circa 100 metri pătrați, n-a fost niciodată stradă! Clinica SANTE și-a închis prima partea sa de  teren. După aceea, eu am solicitat concesionarea terenului celălalt, pe care unii îl numesc acum stradă! Personal am betonat terenul și am pus pavele. Am obținut un contract de concesionare a terenului de la Consiliul Local Giurgiu fără nici un demers special, în afara unei simple adrese – cerere către Primăria Giurgiu. Aștept și în continuare să văd ce alte aberații vor mai apărea în presă! … Până acum constatasem că veneau informațiile denigratoare la adresa mea doar de la Consiliul Județean Giurgiu, după acest episod văd că apar și de la Primăria Giurgiu. Este o absurditate!”

Nu am nimic să-mi reproșez, a mai declarat Dumitru Beianu, nici în acest caz, așa cum nu am nici în celelalte  cazuri apărute în presă, cu articole în care am fost calomniat! Le spun doar, … celor care cred că acest demers de concesionare n-a fost legal să nu-mi mai acorde încrederea lor la viitoarele alegeri. Și apoi …în 2016, după alegeri, vom vedea în final cine sunt vinovații, până la urmă!

În altă ordine de idei, Dumitru Beianu i-a urat de ziua sa de naștere (24 iulie) lui Lucian Iliescu toate cele bune, după care a precizat: ”La momentul respectiv primarul Iliescu mi-a propus să facă lucrarea de betonare și pavare Primăria Giurgiu, și eu am refuzat acest lucru! Parcă prevesteam că s-ar putea ca peste ani să mă atace cineva pe această temă, și uite că am avut dreptate. Nu s-a încălcat cu nimic legea, totul a fost absolut corect, pentru că Primăria trebuia să – mi acorde un drum de acces la proprietate întrucât eram singurul

AUTODENUNȚ!!!

”Din solidaritate cu Dumitru Beianu, a declarat în aceiași conferință de presă Gheorghe Ștefan, celălalt  copreședinte al Organizației județene PNL Giurgiui, fac și eu un autodenunț. Da, și eu am la Mihăilești o asemenea intrare proprietate privată, care se cheamă ”ȘTEFAN” și… este chiar mult mai mare ca suprafață decât a domnului Beianu. Deci, și eu pot fi ținta unor viitoare asemenea atacuri murdare de presă, chiar dacă am cumpărat pământul respectiv de la vecinii mei! … În concluzie, și eu am o stradă privată … alături de primul baron din România care a fost împropietărit cu o stradă, … să fim serioși!!!”

Heliade CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.