Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Cozi mari de maşini pe Podul Giurgiu-Ruse

Giurgiu: Cozi mari de maşini pe Podul Giurgiu-Ruse

DISTRIBUIȚI

138758 – 29072015 – Având în vedere că lucrările de reabilitare la podul Giurgiu-Ruse, efectuate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, vor continua pe toată perioada sezonului estival, traficul auto desfăşurându-se alternativ pe un singur sens, Poliţia de Frontieră recomandă celor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria.

Începând cu data de 23 aprilie 2015, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a început reabilitarea căilor de comunicaţie din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, inclusiv a podului Giurgiu-Ruse.

Ca urmare a acestui fapt, circulaţia pe pod se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, iar dirijarea circulaţiei se realizează atât semaforizat, cât şi de către personal de dirijare a traficului din cadrul CNADNR.

Deoarece în perioada sezonului estival sunt înregistrate creşteri ale traficului de pasageri prin punctele de frontieră, pentru evitarea aglomerărilor Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic, în special şoferilor de automarfare, să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria: Vama Veche – jud. Constanţa, Negru Vodă – jud. Constanţa, Ostrov – jud. Constanta (trecere cu bacul, Calafat – jud. Dolj, Bechet – jud. Dolj (trecere cu bacul), Zimnicea – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi), Turnu-Măgurele – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi).

La nivelul Poliţiei de Frontieră s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate şi s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Bulgaria, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii. Totodată, poliţiştii de frontieră din cadrul celorlalte puncte de trecere informează permanent participanţii la trafic cu privire la creşterea timpilor de aşteptare la traversarea podului Giurgiu-Ruse, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.