Acasă Centru Harghita Harghita: Alina Gorghiu către Rovana Plumb: “Să nu copieze stilul lui Victor...

Harghita: Alina Gorghiu către Rovana Plumb: “Să nu copieze stilul lui Victor Ponta”

DISTRIBUIȚI

138442 – 20072015  – Co-președintele PNL Alina Gorghiu a sfătuit-o pe Rovana Plumb, președintele interimar a PSD, să nu „copieze stilul lui Victor Ponta” şi „să își păstreze eleganța discursului politic”.

„Astăzi am constatat, din păcate, un atac al doamnei Plumb, în opinia noastră nu doar nejustificat, este un atac pe care pot să îl înțeleg într-o anumită măsură de legitimare a domniei sale în noua postură de președinte PSD. Îi doresc, însă, să nu copieze stilul lui Victor Ponta și să încerce să își păstreze eleganța la nivel de discurs politic. Ar fi păcat să fie o copie a lui Victor Ponta”, a declarat, duminică, la Toplița, în județul Harghita, Alina Gorghiu, unde s-a aflat împreună cu Vasile Blaga, potrivit România Liberă.

La rândul său, copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat că social-democrații „fac gălăgie” ca să „bage sub preș” problemele pe care le au, în prezent, premierul Victor Ponta și PSD.

„Noi suntem un partid de dreapta care militează pentru relaxare fiscală, asta este clar, nu este o noutate și și acum ei (social-democrații – n.r) fac gălăgie ca să bage sub preș problemele pe care le are Ponta și PSD: pe de o parte Ponta care are treaba lui cu Justiția, pe de altă parte problemele pe care le are PSD, că miercuri au o reuniune mai importantă și deja au trei candidaturi pentru funcția de președinte interimar. Și atunci, dă-i cu Codul Fiscal și cu schimbarea poziției PNL față de această temă!”, a conchis Blaga.

Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au făcut, duminică, o vizită la Topliţa, în judeţul Harghita, unde au susținut o conferință de presă și apoi au participat la manifestările prilejuite de Zilele Oraşului Topliţa. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.