Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: O persoană reținută în urma acțiunii de joi a Poliției Ilfov

Ilfov: O persoană reținută în urma acțiunii de joi a Poliției Ilfov

DISTRIBUIȚI

 138242 – 09072015  – În urma percheziţiilor efectuate joi dimineața, de poliţiştii de investigare a criminalității economice precum și a probatoriului administrat în cauză, o  persoană a fost reţinută, iar pentru recuperarea prejudiciului s-a instituit măsura asiguratorie a sechestrului judiciar pe bunuri în valoare de 200.000 de euro.

La 9 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Pe numele a opt persoane s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, iar pentru una dintre acestea, o femeie de 35 de ani, a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. De asemenea polițiștii au instituit sechestru judiciar pe mai multe bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Reamintim că, în perioada noiembrie  2013 – august 2014, reprezentanţii unei firme, prin intermediul mai multor  societăţi comerciale de tip fantomă, ar fi achiziţionat materiale de construcţii şi ar fi încheiat contracte de execuţie lucrări, în mod fictiv, în vederea sustragerii de la plata T.V.A. şi a impozitului pe profit.Percheziţiile au fost desfăşurate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Călărași și Teleorman  Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 1.000.000 de lei. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.