Acasă Sud-Vest Dolj Percheziţii în patru judeţe pentru achiziţii publice supraevaluate

Percheziţii în patru judeţe pentru achiziţii publice supraevaluate

DISTRIBUIȚI

138002 – 01072015  – Polițiștii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), fac percheziții la 12 adrese din cele patru județe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achizițiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, Sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 – 2013, ar fi vândut unei instituții din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii.

De asemenea, din cercetări a reieșit că reprezentanții societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.