Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Președintele Iohannis: ANI – rol determinant în arhitectura de securitate naţională

Președintele Iohannis: ANI – rol determinant în arhitectura de securitate naţională

DISTRIBUIȚI

 138784 – 30072015 – Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la festivitatea de absolvire a studiilor universitare de licenţă a promoţiei ”SRI – 25 de ani” din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii ”Mihai Viteazul”

Cu această ocazie, președintele României a subliniat că Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazul” şi-a câştigat şi consolidat de-a lungul timpului un statut important în învăţământul superior militar românesc, având un rol determinant în arhitectura de securitate naţională. Șeful statului le-a spus absolvenților că au datoria, ca profesionişti în domeniul informaţiilor, de a furniza cunoaştere liderilor şi factorilor strategici care vor ghida România către prosperitate şi securitate, într-un climat din ce în ce mai complicat.

Președintele Klaus Iohannis a reiterat importanța investiţiei în educaţie, care trebuie să reprezinte o prioritate absolută a tuturor elitelor care se vor afla la guvernare în decadele următoare. Resursa umană pe care absolvenții Academiei o constituie reprezintă cel mai important atu pe care țara noastră îl are la dispoziţie pentru a spori gradul de predictibilitate al riscurilor şi ameninţărilor şi pentru a îmbunătăţi capacitatea de a le gestiona, preveni şi combate. – PROMPT MEDIA

foto:presidency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.