Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Primarul comunei Ghimpați este de părere că nu a primit un autobuz...

Primarul comunei Ghimpați este de părere că nu a primit un autobuz școlar din cauza conflictului dintre el și Președintele PSD Giurgiu !

DISTRIBUIȚI

După incidentul dintre Constantin Cărăpănceanu și liderul PSD Giurgiu, Constantin Căsăpănceanu, în urma căruia liderul social democraților giurgiuveni i-a reproșat primarului recenta întâlnire a unui grup de primari  în orașul Mihăilești, a urmat și o declarație care a dat fiori reci multora și care ar trebui bine analizată de către organele de anchetă ale DNA. Întrebat dacă a mai stat de vorbă cu liderul Niculae Bădălău după acest incident, Constantin Cărăpănceanu ne-a spus că a fost avertizat  că nu i se va mai aproba niciun proiect al Primăriei datorită conflictului apărut.

După cum spunea primarul,  Cărăpănceanu deși există un Ordin al Ministrului Dezvoltării , pe care îl are și președintele Consiliului județean Giurgiu, Ghimpațiul nu este pe  listă în privința proiectelor aprobate… Iată o dovadă cât se poate de limpede cum sunt blocate , politic, proiectele ce trebuie puse în slujba cetățenilor pentru a salva de la subdezvoltare niște comunități locale, în cazul de față,  așa cum declara  Constantin Cărăpănceanu, proiectele sale fiind respinse prin amestecul  lui Niculae Bădălău dornic de a se răzbuna.  Cu toate că a trecut de semnătura Consiliului județean care a trimis către Ministerul de Dezvoltare,  dar când s-a reîntors de acolo Ghimpațiul nu era trecut pe această listă cu primării ce primesc avizul proiectelor ce trebuiesc puse în practică. Primarul din Ghimpați dădea ca exemplu și cazul celor 80 de elevi din Ghimpați.

Am făcut cerere pentru un microbuz  cu care să transport  cei 80 de elevi de la Ghimpați  și să-i  duc la școala din Mihăilești, copii care nu au posibilități materiale proveniți din familii sărace, care dacă ar fi avut bani și-ar fi dat copiii în București. Astfel că unii s-au orientat către  Drăgănești iar alții către  Mihăilești. Am dorit să le asigurăm astfel  un mijloc de transport , în urma unei solicitări făcută la Prefectură. După acest incident nu m-am regăsit pe lista celor care urmau să primească așa ceva. O să revin cu o nouă cerere, direct la Ministerul Dezvoltării și vom aștepta răspunsul acestora – a mai spus primarul Cărăpănceanu.

Marian TARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.