Acasă Sud Arges Argeş: Turc reţinut pentru înşelătorie cu “accidentul”

Argeş: Turc reţinut pentru înşelătorie cu “accidentul”

DISTRIBUIȚI

138868 – 04082015 – Poliţiştii din Piteşti au prins în flagrant delict un cetăţean turc, în timp ce încerca să înşele o persoană cu 30.000 de lei, prin metoda “accidental”. Turcul a fost reţinut.

            La data de 3 august a.c., poliţiştii din cadrul Secției 1 de Poliţie din Pitești au surprins în flagrant delict un cetăţean turc, de 41 de ani, în timp ce primea 30.000 de lei de la un bărbat, cu vârsta de 59 de ani, din Pitești, pe care l-ar fi înşelat prin metoda “accidental”.

            Poliţiştii au fost sesizaţi de către bărbatul de 59 de ani că a fost contactat telephonic pentru a-i fi solicitaţi  30.000 lei, sub pretextul că sumă este necesară pentru ca fiul său, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie cu victime, să nu răspundă penal.

            Sub îndrumarea şi supravegherea poliţiştilor, bărbatul a dat curs solicitărilor apelantului, iar autorul a fost surprins de poliţişti în flagrant delict, într-un loc public, în timp primea banii ceruţi.

            Turcul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de înşelăciune, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.