Acasă Politic Bucureşti: Abdullah Atas rămâne în arest

Bucureşti: Abdullah Atas rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

abdullah-atas139090 – 14082016 – Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un politist de la Rutiera, ramane in arest preventiv, au decis definitiv joi magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti.

          Judecatorii au respins o contestatie formulata de Abdullah Atas si au mentinut decizia Tribunalului Bucuresti, instanta care a emis un mandat de arestare preventiva de 30 de zile pe numele acestuia.

          In noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale politistului si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri. Agentul a cazut apoi pe partea carosabila.

          Soferul, care consumase alcool, si-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri pana in comuna Pipera, unde a lovit un gard.

          In urma accidentului, politistul a fost supus mai multor interventii la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

          Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, a declarat joi ca starea politistului de la Rutiera este in continuare foarte grava. Politistul este internat la sectia de terapie intensiva, iar starea lui nu a suferit nicio modificare in bine.

          Politistul ranit are 44 de ani si lucreaza de 23 de ani in domeniu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.