Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ateliere  si concursuri speciale de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice si...

București: Ateliere  si concursuri speciale de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice si Parcurilor

DISTRIBUIȚI

– 138974 – 07082015 – Administrația  Gradină Zoologică București, împreună cu Primaria Capitalei, organizează de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor (9 august).

Zoo București pregătește un concurs cu tema „Sari cât un animal”, în care copii își vor demonstra abilitățile fizice, făcând salturi de pe loc, comparabile ulterior cu ale câtorva animale. Primii trei clasați vor fi premiați.

zoo_bucurestiDe asemenea, va fi prezentată colecția de ouă ”De la mic la MARE” unde, în același loc, își vor da „întâlnire” ouăle de rață, pelican, struț African.

Păsările din Zoo București „au pregătit” colecția de pălării „Haute couture”. Materialele sunt puse la dispoziție de fazani, păuni, papagali, bufnițe, rațe și gâște.

Gradina Zoologica Bucuresti, fondata in anul 1959, este un așezământ public care întreține și expune colecții de animale vii, sălbatice, indigene și exotice, pentru conservarea faunei (având prioritate speciile amenințate cu dispariția) și instruirea, educarea și recreerea publicului vizitator. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.