Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Directoare din Ministerul Sănătăţii, prinsă de procurori când lua şpagă

Bucureşti: Directoare din Ministerul Sănătăţii, prinsă de procurori când lua şpagă

DISTRIBUIȚI

139429 – 28082015 –  Procurorii DNA au dispus vineri dimineaţa punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a Mihaelei Ela Udrea, director al Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, pentru şase infracțiuni de luare de mită, din care două în formă continuată.

            Conform unui comunicat al DNA, în perioada 16 aprilie – 27 august 2015, Mihaela Ela Udrea a primit în biroul său din cadrul Ministerului Sănătății, de la șase persoane, bani și produse cosmetice pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

            La data de 27 august 2015, procurorii anticorupție au organizat constatarea infracțiunii flagrante, asupra Mihaelei Ela Udrea fiind găsită suma de 2.000 lei.

            Cu ocazia percheziției, în biroul acesteia au fost găsite mai multe plicuri ce conțineau 4.000 lei și mai multe produse cosmetice.

            Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

            Mihaela Ela Udrea urmează a fi prezentată astăzi Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.