Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fiica şefului ANAF angajată de compania Uber în România

Bucureşti: Fiica şefului ANAF angajată de compania Uber în România

DISTRIBUIȚI

 139273 – 21082015 –  Nicoleta Schroeder (Diaconu), fiica președintelui ANAF, a fost numită în funcția de manager general al companiei americane Uber, pentru operațiunile din România, cel mai valoros start-up din lume în acest moment, informează Cotidianul.ro.

            Într-un comunicat, Uber a anunțat în luna aprilie recrutarea Nicoletei Schroeder, însă la acea dată nu se știa cine este noul şef al operaţiunilor companiei.

            Uber, aplicația care permite aproape oricărui șofer să devină taximetrist, s-a lansat oficial și în România în luna februarie. Disponibilă deocamdată doar în București, aplicația a devenit extrem de populară. Concret, Uber este o aplicaţie de smartphone care conectează pasagerii cu şoferii unor maşini dispuşi să ofere contra cost servicii de transport.

            Deși oferă o alternativă mai ieftină de transport, aplicația nu a fost primită foarte bine în toate țările, fiind acuzată că oferă servicii fără a plăti taxe şi licenţe de transport precum companiile de taxi. Și în România taximetriștii au protestat în repetate rânduri pentru scoaterea aplicației care le fura clienții. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.