Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gorghiu: Ponta plantează bombe cu ceas

Bucureşti: Gorghiu: Ponta plantează bombe cu ceas

DISTRIBUIȚI

139264 – 21082015 –  Co-presedintele PNL Alina Gorghiu il compară pe premierul Victor Ponta cu premierul demisionar grec Alexis Tsipras, atragand atentia ca urmeaza aceeasi cale populista a “cheltuielilor nesabuite” care a dus Grecia la un pas de faliment.

Gorghiu il acuza pe Ponta ca planteaza bombe cu ceas – maririle salariale promise bugetarilor, combinate cu reducerile de taxe – care vor exploda dupa ce el nu va mai fi premier.

            „Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România.

            Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând – prin cheltuieli nesăbuite – în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment. Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier. Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.