Acasă Social București: Nemții angajează 50 de bucătari, ospătari și barmani​

București: Nemții angajează 50 de bucătari, ospătari și barmani​

DISTRIBUIȚI

 costume-bucatari– 138969 – 07082015 – Rețeaua europeana pentru ocuparea forței de muncă – EURES – anunță posibilitatea angajării, în Germania a 50 de lucrători calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic. Locurile de muncă disponibile sunt sezoniereiar selecția de la București va avea loc în luna octombrie.

Angajatori germani oferă locuri de muncă pentru bucătar/bucătar șef/bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu și cunoștinţe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1.700 – 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist și de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.