Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Paleologu pune condiții

Bucureşti: Paleologu pune condiții

DISTRIBUIȚI

 138841 – 03082015 – Deputatul PNL Theodor Paleologu a declarat luni că este absolut inacceptabilă mărirea salariilor deputaților fără ca numărul acestora să se reducă la 300.

            „E total deplasată această discuție (despre mărirea salariilor parlamentarilor — n. r.). Am putea, într-adevăr, discuta despre creșterea salariilor deputaților dacă ei ar fi 300, așa cum ne-a cerut poporul român. Eu nu invoc adesea voința poporului român, dar de data asta chiar e cazul să o facem. Adică este inadmisibil! Menținem Parlamentul la un număr mult prea mare de deputați și în plus de asta vrem să ne și mărim salariile, să le dublăm. Este absolut inacceptabil!”, a afirmat Paleologu la RFI Romania.

            El a adăugat că o indemnizație de deputat român este mult mai mică decât o indemnizație de deputat francez, dar parlamentarii români „chiar nu merită mai mult” și chiar și actuala indemnizație este prea mare pentru cât de puțin fac aceștia.

            „Se poate avea în vedere, eventual, o creștere a indemnizațiilor deputaților, dar cu condiția ca numărul lor să fie redus la 300, așa cum ne-a cerut referendumul pe care îl avem cu toții în amintire. Dacă nu se satisface această condiție, este o măgărie fără seamăn”, a precizat deputatul liberal. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.