Acasă Sud Calarasi București: Polițiștii violatori au fost trecuți în rezervă

București: Polițiștii violatori au fost trecuți în rezervă

DISTRIBUIȚI

 – 138949 – 07082015 – Cei doi polițiști de la Călărași acuzați că au violat o minoră au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite, anunță Ministerul de Interne, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ministrul Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate națională, a fost informat în cursul serii trecute despre situația înregistrata la Poliția Călărași. ”Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea. Totodată, ministrul de Interne a dat asigurări că nu există toleranță pentru cei care încalcă legea sau pentru cei care disprețuiesc munca de zi cu zi a miilor de angajați cinstiți și corecți, aducând prejudicii grave Poliției Române.

Reamintim că doi polițiști de la IPJ Călărași au fost reținuți de colegii lor, joi, după ce au fost acuzaţi că au întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani fugită de la  centrul de plasament „Perișoru”.

Cei doi polițiști au întâlnit minora, care era dată în urmărire generală, au urcat-o în mașină, dar în drum spre secție au oprit mașina lângă un câmp și au violat-o. Toată scena a fost văzută de un cioban care a sunat la 112 și a relatat faptele polițiștilor.

Inițial s-a afirmat că unul dintre cei doi polițiști este absolvent al promoției 2015, însă cei doi erau angajați ai Poliției din 2007, respectiv 2012.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.