Acasă Politic Bucureşti: Poliţistul accidentat de afaceristul turc este în stare deosebit de grava

Bucureşti: Poliţistul accidentat de afaceristul turc este în stare deosebit de grava

DISTRIBUIȚI

– 138982 – 10082015 – Gheorghe Ionescu, politistul de la Brigada Rutiera accidentat de omul de afaceri turc, pe 2 august, este in continuare in stare deosebit de grava, a declarat Cristian Pandrea, medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, transmite Mediafax.ro.

Cristian Pandrea a precizat ca politistul este in continuare internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca.

SANATATE_spitalul floreascaSpitalul de Urgenta Floreasca din Capitala precizeaza, intr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei, ca politisul in varsta de 44 de ani are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.

Sursa citata mai precizeaza ca o echipa medicala multidisciplinara supravegheaza permanent starea pacientului si aplica masurile de terapie intensiva adecvate.

Reprezentantii Spitalului Floreasca au anuntat, pe 3 august, ca Gheorghe Ionescu a suferit multiple interventii chirurgicale, fiindu-i montat si un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene.

Accidentul s-a produs duminica trecuta, in jurul orei 3.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

Potrivit anchetatorilor, politistul de la Brigada Rutiera i-a facut semn omului de afaceri Abdullah Atas sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat si l-a lovit. Politistul a ramas pe capota aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe sosea la 10 metri.

Soferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie si mergea cu o viteza de 180 – 200 km/h. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.