Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Salarii majorate pentru funcţionarii din Sectorul 1

Bucureşti: Salarii majorate pentru funcţionarii din Sectorul 1

DISTRIBUIȚI

 139269 – 21082015 –  Consilierii locali ai Sectorului 1 au votat vineri, in sedinta extraordinara, majorarea salariilor angajatilor, atat functionari publici cat si contractuali, cu 12%, in baza OUG 27 pe 2015 privind completarea OUG 83 pe 2014 care vizeaza salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie Hotnews.ro.

            De aceasta hotarare vor beneficia, de la 1 septembrie a.c., aproximativ 2.900 de angajati ai aparatului de specialitate din Primarie si din institutiile subordonate Consiliului local. Este vorba de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, Complexul Multifunctional Caraiman Sector 1, Administratia Pietelor, Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si Unitatilor Sanitar Publice si Adminstratia Domeniului Public.

            Au fost exceptate de la aceste cresteri salariale Politia Locala si Directia Generala Taxe si Impozite, pentru ca scopul acestei ordonante a fost acela de echilibrare a salariilor din administratia sectorului si de eliminare a discrepantelor existente, potrivit reprezentantului compartimentului de specialitate. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.