Acasă Externe Bucureşti: Şef de grupare interlopă, adus în ţară după ce a fost...

Bucureşti: Şef de grupare interlopă, adus în ţară după ce a fost prins în Germania

DISTRIBUIȚI

 – 138944 – 06082015 – În urma cooperării internaționale prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), polițiștii din Alba au preluat, din Germania, un bărbat, urmărit internațional pentru constituirea unei grupări infracționale. Acesta a fost dus la Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

          La data de 4 august a. c., polițiștii Inspectoratului de Poliției Județean Alba și polițiști ai Centrului de Cooperare Polițienească Internațională au preluat din Munchen un bărbat, de 41 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit internațional, potrivit unui comunicat al IGPR.

          Pe numele acestuia, Tribunalul Vâlcea a emis, în octombrie 2014, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, el fiind condamnat la 7 ani de închisoare, pentru constituirea unei grupări infracționale, având ca scop obținerea de beneficii materiale din șantaj, trafic de persoane, folosind, pentru a-și impune voința, violența, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal.

          Bărbatul a părăsit teritoriul României în anul 2011.

          În urma colaborării cu autoritățile judiciare germane prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul IGPR el a fost depistat pe teritoriul Germaniei, de unde a fost adus în ţară şi încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru executarea pedepsei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.