Acasă Politic Bucureşti: Şeful Protecţiei Consumatorilor descoperă secretul lui Polichinelle: pe litoral, “o bătaie...

Bucureşti: Şeful Protecţiei Consumatorilor descoperă secretul lui Polichinelle: pe litoral, “o bătaie de joc”

DISTRIBUIȚI

Marius Dunca139099 – 14082015 – Cele mai importante nereguli descoperite de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) pe litoral privesc alimentaţia şi serviciile de cazare, a declarat preşedintele Autorităţii, Marius Dunca, la RFI Romania. El a mai spus că telefoanele şi ameninţările la adresa inspectorilor ANPC trebuie să înceteze.

          Şeful ANPC a precizat că „principalele nereguli sunt cele legate de alimentaţie şi serviciile de cazare. Scopul comandamentului, că noi avem în fiecare an comandament şi aducem câte 18 comisari din ţară pe litoral este acela de a asigura turiştilor produse şi servicii conforme şi de calitate”.

          „La începutul sezonului am avut o discuţie cu operatorii economici şi ei se plângeau că nu au turişti. Acum înţeleg de ce nu au turişti. Nu putem să tratăm turiştii cu mizerie. Am descoperit ieri boiler băgat în priză în cameră, fără ştecher, doar firele băgate, acest sistem poate pune în pericol viaţa şi siguranţa consumatorului. Saltele murdare, perne murdare, băile murdare, robineţii nu funcţionau. Din punctul meu de vedere, o bătaie de joc”, a declarat Marius Dunca.

          Preşedintele ANPC a spus că „lucrurile trebuie schimbate, nu mai merge aşa, nu mai merge să suni, cum şi ieri am păţit, să mă sune cineva, să-mi dea telefonul, domnule, vă sună şeful. Nu avem şefi! Să uităm de aceste lucruri, cu ameninţări la adresa instituţiilor statului, nu mai, stop la toate aceste lucruri!”. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.