Acasă Social Bucureşti: Selecţie pentru locuri de muncă în Germania

Bucureşti: Selecţie pentru locuri de muncă în Germania

DISTRIBUIȚI

139162 – 18082015 – Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) București dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 85 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sighișoara în luna octombrie 2015.

            Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă ca operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalaţii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalaţii de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice și a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi), potrivit unui comunicat al AMOFM Bucureşti.

            Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștinţe bune de limba germană.

            Salariul oferit este de 8,8 – 12,8 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

            Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AMOFM București pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

            Pentru înregistrarea în baza de date, solicitanţii trebuie să prezinte: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.