Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şofer, propus pentru arestare după ce a încercat să mituiască doi...

Bucureşti: Şofer, propus pentru arestare după ce a încercat să mituiască doi poliţişti

DISTRIBUIȚI

 139445 – 28082015 –  Polițiştii judiciarişti din cadrul Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Judeţul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, l-au prins în flagrant, joi, pe un bărbat care a oferit 150 lei unor poliţişti din cadrul unei secții de Poliție din Bucureşti pentru ca aceştia să nu-i mai întocmească dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.

            La data de 27 august 2015, la D.A.M.B.J.I. s-au înregistrat denunţurile celor doi poliţişti care au sesizat că în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au procedat la oprirea şi verificarea bărbatului sus-menţionat care conducea un autoturism, constatând că acesta nu poseda permis de conducere, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

            Bărbatul a fost dus la sediul Parchetului Tribunalului Bucureşti unde s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva sa pentru dare de mită şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în concurs real și în stare de recidivă.

            Parchetul a emis ordonanţă de reţinere, urmând ca bărbatul să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

foto:stirigiurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.