Acasă Politic Bucureşti: UNPR, la turaţie maximă pe toate fronturile

Bucureşti: UNPR, la turaţie maximă pe toate fronturile

DISTRIBUIȚI

– 139030 – 11082015 – În UNPR se lucrează la foc automat pe toate fronturile într-o cursă infernală pentru mărirea capacității de negociere a partidului, dar si pentru varianta unei candidaturi independente in 2016, relatează Stiripesurse.ro.

      unpr    În filialele județene fuziunea prin absorbție cu PPDD a adus partidului consilieri locali si judeteni foarte valorosi. In acest context, UNPR a capatat mai multa forta de negociere cu PSD pentru majoritatile din Consiliile Judeţene si din municipii, in special, au declarat surse din UNPR. Prin aceasta fuziunea, UNPR va avea organizatii pana la nivel comunal.

          În paralel, in UNPR se fac calcule legate de numarul parlamentarilor de pe o lista comuna cu PSD.

          Până la iarnă UNPR va avea un program de guvernare. De la centru s-au cerut propuneri din teritoriu si in toamna va fi elaborat un program politic de guvernare, axat pe proiecte precum taxarea marilor averi, votul la 16 ani, primul job, au declarat surse din UNPR.

          UNPR nici nu isi face probleme ca nu va ramane la guvernare indiferent ce se intampla cu actualul Guvern, mai spun sursele citate.

          Va continua racolarea de parlamentari si de alesi locali si trebuie atins targetul de 1 milion de membri. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.